SchoolSoft

School Soft - CyberGymnasiet Malmö

CyberGymnasiet använder från och med höstterminen 2015 SchoolSoft som lärplattform.

Det är ett enkelt, webbaserat program som är utformat för att hjälpa föräldrar, lärare och elever att kommunicera med varandra och hålla ordning på det dagliga skolarbetet.

SchoolSoft erbjuder fullständig insyn och transparens. När föräldrarna loggar in finner de information om alla läxor, arbetsuppgifter och prov som deras ungdomar har. Föräldrarna kan även rapportera sjukfrånvaro och skicka meddelande till enskilda lärare, och om de skulle hända att en elev har oanmäld frånvaro låter SchoolSoft föräldrarna få reda på detta.

SchoolSoft svarar på frågorna när, vad, var och hur och ser till att föräldrarna aldrig hålls ovetande om sina ungdomars framsteg, arbetsbörda eller närvaro.

Logga in på SchoolSoft här