Frågor & Svar

Byta till Cyber

15 augusti 2012

Jag går redan i en annan skola, men ska flytta till Malmö. Kan jag byta program mitt i?

Det bästa är om du kontaktar skolans studievägledare.

Här hittar du kontaktuppgifter!

Specialkost

15 augusti 2012

Har ni för stöd för specialkost, som till exempel vegankost?

Vi har ett samarbete med några restauranger i närheten av skolan. Det ska där finnas möjlighet att tillmötesgå alla typer av specialkost.

Du är välkommen att kontakta oss för mer specifik information!

Om kurser och val

15 augusti 2012

Om man väljer att läsa ett program, läser man då alla programgemensamma ämnen i sin klass eller kan man ha svenska med en grupp och matte med en grupp (gällande de ovalbara kurserna inom programmet)? Och kan man kombinera hur som helst och till exempel välja bort Biologi B i naturprogrammet och istället läsa en estetisk kurs?

Vi försöker hålla samman klasserna, men det kan bli så att du i någon kurs får deltagare från andra klasser. Du ska kunna kombinera olika kurser, men ta gärna kontakt med någon av våra studievägledare för mer konkreta svar.

Studentboende

15 augusti 2012

Har ni några studenthem eller studentlägenheter i närheten av skolan där man kan bo så att man slipper pendla varje dag?

Nej, tyvärr inte.  Pröva gärna att kontakta olika fastighetsägare direkt!

Lunch på skolan

15 mars 2014

Hur äter man lunch på Cybergymnasiet?

Vi har från och med våren 2014 en lunchbuffé där vi erbjuder Dagens varmrätt, salladsbuffé alternativt filmjölk och flingor till de som hellre vill ha något lättare alternativ. Självklart finns det även knäckebröd och mjölk till maten och flera gånger i veckan finns även en frukt att tillgå som efterrätt.